Återbetalnings- och retur frågor

Översikt

I alla fall av återbetalnings och retur frågor kontakta oss jättegärna innan ni gör något.  Vi tar på största vikt att hjälpa dig som kund bli så nöjd som möjligt över ditt köp hos oss.

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Några typer av varor är undantagna från att returneras.

Varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare engångsartiklar:

Presentkort
Nedladdningsbara mjukvaruprodukter
Vissa hälso- och hygienartiklar

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas:

  • När produkten har tecken på användning
  • Alla föremål som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
    Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans

 

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att appliceras på din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

 

Frakt & Retur

Om du av någon anledning vill skicka tillbaka en produkt kontakta oss först så löser vi det bästa

Om returen inte orsakas av Trädgårdsverige så  kommer du att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader är ej återbetalningsbara. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera. Självklart kan vi i förväg kontrollera vad frakten är för olika produkter.

Behövs hjälp?

Kontakta oss för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

 

Välkommen till Trädgård Sverige

Välkommen till Trädgård Sverige, troligen Sveriges trevligaste trädgårds butik.

Trädgård Sverige finns i Karlstad, staden där solen alltid skiner.

Läs mer om butiken